Tenis

"Marin je igrao fantastično"

Goran Markuš • petak, 05.02.2010.
"Marin je igrao fantastično"
Foto: Kristijan Komarica

Iako je završio svoj nastup na PBZ Zagreb Indoorsu Ivo Karlović čestitao je danas uspješnijem Marinu Čiliću istovremeno poručivši kako je potpuno zadovoljan svojim dosadašnjim ulaskom u novu tenisku sezonu...

"Čilić je odigrao zaista odlično. U prvom setu odlučio je jedan ili dva poena i vrlo lako sve se moglo okrenuti na moju stranu. Što se drugog seta tiče mislim da su suci napravili jednu vrlo veliku grešku već u prvom gemu kad su mi 'uzeli' as što je Marin znao iskoristiti i vrlo rano se odvojio", započeo je svoje obraćanje medijima Ivo Karlović.

Međutim, iako sučeve odluke smatra dvojbenim ne okrivljuje ih za poraz: "Ne mislim da su bile namjerne i ne želim se vaditi na njih jer set je i u drugom slučaju vrlo lako mogao ponovno otići u tie-break, a tamo je sve moguće. Marin je odigrao fantastičan susret i potpuno je zasluženo slavio."

Vezane vijesti

Iako je ispao iz turnira Karlović je zadovoljan svojim ovogodišnjim učinkom: "Obično vrlo loše otvaram sezonu, no ove godine započeo sam vrlo dobro i zaista bih htio da zadržim konstantnu. Ukoliko uspijem vjerujem da ponovno mogu do rankinga karijere."

Nakon PBZ Zagreb Indoorsa Ivo se prvo vraća treninzima: "Sljedeći tjedan neću nigdje nastupiti već ću se baciti na treniranje na Floridi, a sedam dana kasnije nastupit ću u Memphisu. Nakon toga zaigrat ću u Delray Beachu nakon čega se ponovno vraćam u Hrvatsku na Davis Cup vikend."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!