Nogomet

Kuže: "Želio sam Hrvatsku"

Borna Rupnik • utorak, 09.02.2010.
Kuže: "Želio sam Hrvatsku"
Foto: Sandro Donda

Albanski izborik Josip Kuže otkrio je poslije ždrijeba kvalifikacijskih skupina za Europsko prvenstvo da je za protivnika želio Hrvatsku te da sa svojom reprezentacijom želi pomrsiti račune favoritima...

Kuglice su u nedjelju u Varšavi izabranu vrstu Albanije smjestile zajedno s Francuskom, Rumunjskom, Bosnom i Hercegovinom, Bjelorusijom i Luksemburgom, a izbornik Josip Kuže požalio je što od nositelja nije dobio - Hrvatsku.

"Želio sam odmjeriti snage protiv svoje Hrvatske", izjavio je Kuže za rumunjske medije. "Dobili smo tešku skupinu u kojoj su Francuska i Rumunjska favoriti", dodao je.

Vezane vijesti

"Moramo biti realni, ali i optimistični. Mogli bismo ostvariti zanimljive rezultate. Učili smo na prošlim pogreškama i mislim da svakome možemo oduzeti neke bodove. Svi protivnici imaju slabosti i mi ćemo ih pokušati pronaći", najavljuje naš trener.

"Dobro smo se nosili s Portugalom i Danskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvu. Protivnicima smo stvarali dosta problema. Za plasman u Poljsku i Ukrajinu trebat će nam između 21 i 23 boda, a što ćemo učiniti - vidjet ćemo", nastavio je.

"Ako ništa drugo, pokušat ćemo popraviti svoj koeficijent kako bismo se pri sljedećem izvlačenju iz pete jakosne skupine pomaknuli u četvrtu, ako ne i u treću", zaključio je Josip Kuže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!