Zimski sportovi

Ivica i Natko na čekanju

Ivor Krapac • utorak, 16.02.2010.
Ivica i Natko na čekanju
Foto: Bojan Koprivica

Problemi s vremenom na ZOI u Vancouveru najteže pogađaju alpsko skijanje. Nakon što su već bili odgođeni muški spust i ženska superkombinacija, novonapadali snijeg u Whistleru u utorak je doveo do odgode muške superkombinacije, u kojoj su Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim večeras trebali u lov na medalje...

Nove količine snijega u noći s ponedjeljka na utorak po lokalnom vremenu nisu bile dobra vijest za skijaše koji su se, nakon što su u ponedjeljak odradili prethodno odgođenu utrku spusta, dan kasnije nadali ponovno biti u akciji u superkombinaciji.

Za 19 sati po našem vremenu bio je predviđen kombinacijski spust, a u 22:30 trebala je krenuti slalomska utrka, no od toga u utorak neće biti ništa. Napadali snijeg stvorio je velike probleme na stazi u Whistleru, pogotovo u njezinom donjem dijelu koji je sada mekši i, po procjeni organizatora, preopasan da bi se utrka mogla održati u utorak.

Među skijašima koji su trebali biti u akciji su i tri hrvatska aduta, Ivica Kostelić, Natko Zrnčić-Dim i Ivan Ratkić, Ivica i Natko kao kandidati za medalje, no kao i svi ostali, sada će trebati čekati neki novi termin. Kada će odraditi superkombinaciju, još uvijek se ne zna.

Neslužbeno, postoji mogućnost da se to dogodi u petak, no u tom slučaju ostaje pitanje što će biti s muškim Super G-jem, koji je također zakazan za taj dan. Nova odgoda zadala je dosta glavobolje svima u Whistleru...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.02.2010. u 21:04
    pa se ti zajebavaj sa vremenom i klimom!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.02.2010. u 15:54
    užas!!!
    Obrisan korisnik