Nogomet

"Nismo igrali loše, naprotiv"

Borna Rupnik • petak, 19.02.2010.
"Nismo igrali loše, naprotiv"
Foto: Davor Sajko

Šahtar Darija Srne poražen je u Londonu od Fulhama 2:1, no uzvrat šesnaestine finala Europske lige bit će u potpunosti otvoren...

Hrvatski reprezentativac Darijo Srna i njegov Šahtar nastavili su svoj put u Europskoj ligi u Londonu, gdje su u prvoj utakmici šesnaestine finala poraženi rezultatom 2:1. No, naš nogometaš ističe da rezultat nije stvarni pokazatelj odnosa snaga.

"Moramo biti iskreni i priznati da nismo zadovoljni tim porazom. No, nismo igrali loše, naprotiv. Kontrolirali smo susret gotovo svih 90 minuta", objasnio je Srna preko internetskih stranica svog kluba.

Vezane vijesti

"Prvi smo gol primili zbog pogreške u koju nas je natjerao njihov uvodni pritisak. U tih deset minuta stisnuli su nas u vlastiti kazneni prostor", nastavio je.

Pobjednički je pogodak Fulham postigao u drugom poluvremenu, na što Šahtar više nije uspio odgovoriti. "Poslije odmora Fulham se počeo bolje braniti i pažljivije izlaziti iz obrane. Osim Zamorinog gola nisu imali nijedan opasniji udarac prema našem vrataru", kaže Srna.

Ipak, šanse za prolaz dalje itekako postoje: "Vjerujem u svoju ekipu. Imamo dobru priliku osigurati nastavak natjecanja. Pripremimo li se dobro za uzvrat i ponovimo prikazanu igru, proći ćemo".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!