Nogomet

"Bit ću tužan budu li sretni"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 22.02.2010.
"Bit ću tužan budu li sretni"
Foto: EPA

Iako je Inter odlučio navući zavjesu šutnje, Jose Mourinho stigao se još jednom osvrnuti na susret sa svoj bivšim klubom...

Chelsea je, prema mišljenju Josea Mourinha, ove godine izgubio previše bodova da bi se mogao smatrati jednom od najjačih svjetskih momčadi.

"Englesko prvenstvo nikada nije lak zalogaj te je svaka utakmica iznimno teška, ali one najjače momčadi ne gube toliko bodova koliko je ove sezone izgubio Chelsea", rekao je Portugalac i dodao još malo ulja na vatru prije osmine finala Lige prvaka.

Tamo će se susresti upravo njegov Inter i Chelsea. "Bio bih vrlo tužan ukoliko igrači Chelseaja pobijede i pritom budu posebno sretni zato što su uspjeli pobijediti mene, za razliku od bilo kojeg drugog trenera", izjavio je Mourinho stranim medijima.

"To ne bih shvatio, ne vidim kakvo zadovoljstvo može proizlaziti iz toga. Svi smo profesionalci. Mi želimo pobijediti i oni žele pobijediti", nastavio je.

"Netko će na kraju slaviti, netko tugovati. Toga smo svjesni i to prihvaćamo, no ne bi trebalo postojati ništa više od toga", zaključio je Portugalac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!