Nogomet

Slutsky: "Još ništa nije riješeno"

Nikola Vlahović • srijeda, 24.02.2010.
Slutsky: "Još ništa nije riješeno"
Foto: EPA

Nakon što je završila utakmica osmine finala Lige prvaka između CSKA-a i Seville više razloga za slavlje imali su gosti, ali trener domaćina poručuje da još ništa nije gotovo.

Iako su na terenu stajali lošije od domaćina, gosti iz Španjolske vrlo su zadovoljni rezultatom 1:1. Gol u gostima Sevillu je stavio u ulogu apsolutnog favorita u uzvratu.

Nakon utakmice, trener Španjolaca bio je vrlo zadovoljan. "Naravno da bi pobjeda bila puno bolja, ali ja sam i ovako zadovoljan, ovo je vrlo dobar rezultat za nas. Morate znati da je mojim igračima trebalo neko vrijeme da se priviknu na umjetni travnjak i to nije bilo lako za nas", rekao je trener Seville Manolo Jimenez.

Večerašnja utakmica u Ligi prvaka bila je prva natjecateljska utakmica za CSKA-a nakon više od dva mjeseca zimske pauze. Japanac Keisuke Honda , odigrao je svoju prvu službenu utakmicu za CSKA-a, u kojeg je stigao u zimskom prijelaznom roku. Japanac se odlično snašao na terenu i bio je jedan od najboljih domaćih igrača.

Premda su domaćini imali incijativu tijekom cijele utakmice, nisu uspjeli doći do pobjede, te su se morali zadovoljiti neodlučenim rezultatom. Trener a domaćina takav rezultat nije razočarao. "Ako gledamo cijelu utakmicu ja sam vrlo zadovoljan izvedbom mojih igrača. Morate uzeti u obzir da je ovo naša prva utakmica u novoj sezoni i da se još moramo uigrati. Jedno je sigurno, još ništa nije riješeno i mi ćemo se boriti do samoga kraja", poručio je Leonid Slutsky.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!