Nogomet

"Ne brinemo za Realove zvijezde"

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 08.03.2010.
"Ne brinemo za Realove zvijezde"
Foto: UEFA

Lyonovi nogometaši Cris i Miralem Pjanić medijima su otkrili kako vjeruju da mogu zadržati minimalno vodstvo nad Real Madridom u šesnaestini finala Lige prvaka, premda Madriđane i dalje guraju u status favorita...

Lyonovi nogometaši putovat će na Santiago Bernabeu puni samopouzdanja i vjere da u hramu španjolskog nogometa mogu dotući madridski Real i plasirati se u četvrtfinale Lige prvaka. Potvrdili su to u razgovoru za AS Miralem Pjanić i Cris.

"Iskreno, vjerujemo da možemo zadržati prednost iz prvog susreta, premda su Madriđani i dalje favoriti. Imaju momčad prepunu zvijezda, no to nas previše ne zabrinjava jer će utakmicu igrati 22 jednaka igrača", kazao je kapetan "lavova".

"Real je kvalitetna momčad, no mi ćemo iskoristiti svoju šansu i prednost jednog pogotka iz prvog susreta. Bit će zasigurno sjajno igrati u Madridu pred toliko gledatelja; to je san svakog igrača", dometnuo je 19-godišnji Pjanić.

"Psihološki smo svi pripremljeni za bitku i vjerujemo u prolaz. Moramo biti čvrsti, dobro se postaviti, kolektivno braniti i pokušati još jednom poentirati. Real mora biti svjestan što možemo, pokazali smo to u prvoj utakmici", upozorio je mladi BiH reprezentativac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!