Nogomet

Dinamu se pridružio Dalmatinac

Mihaela Bradovski • utorak, 09.03.2010.
Dinamu se pridružio Dalmatinac
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nakon što je do hrvatske završnice Nike Premier kupa, natjecanja za igrače rođene 1995. godine i mlađe, stigao Dinamo, isto je u regiji Sjeverne Dalmacije pošlo mladim nogometašima Dalmatinca...

Dinamo je proteklog vikenda prvo mjesto osvojio u konkurenciji Lokomotive, Hrvatskog dragovoljca, Croatije iz Sesveta, Intera iz Zaprešića te prošlogodišnjeg predstavnika Hrvatske momčadi Zagreb.

Plasman u hrvatsko finale NK Dalmatinac izborio je pobijedivši s minimalnih 1:0 u skupini A vršnjake iz Šibenika te sastav NK Mihovil. Do finala je pobjedom u skupini B stigao Zadar. Mladim Zadranima pomogla je 2:0 pobjeda protiv NK DOŠK nakon što su susret protiv Velebita izgubili rezultatom 0:1.

Pobjednika finalnom susreta odlučilo je raspucavanje s 11 metara, regularni dio završio je s po jednim pogotkom na svakoj strani. Utakmica je završila rezultatom 9:8 u korist momčadi iz Crnog.

Osim pobjede i plasmana u finale nogometnom klubu Dalmatinac pripala je i nagrada za najboljeg igrača. Ona je otišla u ruke Josipa Gajića.

Finale hrvatskog dijela natjecanja održat će se 10. i 11. travnja, dok je europska završnica na rasporedu od 29. travnja do 3. svibnja u Danskoj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!