Nogomet

"Želim opsjednut Milan"

Goran Markuš • utorak, 09.03.2010.
"Želim opsjednut Milan"
Foto: Sandro Donda

Predsjednik Milana, veliki Silvio Berlusconi poručio je kako želi slavlje kod Manchester Uniteda, a za takav podvig smatra kako njegove igrače čeka 90 minuta igre kao da su opsjednuti...

"Neću govorit o nikakvih postocima već ću samo reći da moj Milan može do pobjede ukoliko to zaista bude htio", započeo je svoj govor uoči ogleda s Manchester Unitedom predsjednik Milana, Silvio Berlusconi odmah se nadovezavši: "Kad Milan vjeruje u sebe ne postoji klub koji ih može zaustaviti pa čak niti velikan poput Manchester Uniteda."

Iako želi pobjedu Berlusconi zna da će biti teško: "Istina, morat ćemo odigrati kao da smo opsjednuti, dati sve od sebe i ostati koncentrirani svih 90 minuta, no ništa od toga nije neostvarivo. Kad igramo kao što znamo drugi se boje nas, a ne obrnuto."

Kad je upitan od koga očekuje najviše Berlusconi je odmah poručio: "Ronaldinha. On je vrhunski nogometaš koji može okrenuti apsolutno svaku utakmicu u našu korist. Međutim, da bi mogli gledati takvog 'čarobnjaka' on sam sebe mora motivirati i uvjeriti u uspjeh."

Uoči susreta Berlusconija su mnogi prozvali i zbog nametanja svojih odluka treneru kluba, Leonardu: "Sviđa mi se sistem s Borriellom i Huntelaarom, no to nisu moje zamisli. Leo je sam donio tu odluku i nadam se da će kao i protiv Rome i ovog puta upaliti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!