Nogomet

"Ništa nije nemoguće"

Goran Markuš • srijeda, 10.03.2010.
"Ništa nije nemoguće"
Foto: EPA

Uoči uzvrata u Manchesteru trener Milana, Leonardo, usprkos čak dva gola zaostatka vjeruje u svoju momčad i smatra kako čak niti prolazak u četvrtfinale nije nemoguć...

"Moje pouzdanje izgrađeno je kroz nekoliko posljednjih susreta koji samo dokazuju spremnost ove ekipe", započeo je trener Milana, Leonardo odmah se nadovezavši: "Između ostalog, niti prvu utakmicu na San Siru nismo loše odigrali."

Naime, punih 60 minuta Milan se na svojem travnjaku odlično držao samo da bi ih kratak pad koncentracije stajao dva brza gola sjajnog Waynea Rooneyja: "Dok smo igrali dobro bili smo u potpunosti ravnopravni i zaista nema razloga da taj dio ne dovedemo i na Old Trafford."

Vezane vijesti

Iako ne bi imao ništa da ponovi susret iz 2007. Leonardo je svjestan razlika između te dvije situacije: "Naravno da ne bih imao ništa protiv da dobijemo s 3:0 i odigramo još jednu savršenu utakmicu, no morate shvatiti da je to bila u potpunosti drugačija situacija, a daleko najveća razlika je što smo ovog puta mi gosti, a ne domaćini."

Usprkos činjenica kako još uvijek ne želi potvrditi njegovo mjesto u startnoj 11-orki Leonardo se nakratko osvrnuo i na nastup Davida Beckhama: "Za Davida ovo je zaista posebna prigoda. Čovjek je prava ikona tog kluba i ne treba niti sumnjati koliko će mu biti teško igrati protiv 'svog' kluba. Međutim, Beckham je prije svega profesionalac i siguran sam da će znati odraditi svoj dio posla."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.03.2010. u 16:16
    nista nije nemoguce! sretno milan
    Obrisan korisnik