Nogomet

"Rooney je spreman"

Goran Markuš • srijeda, 10.03.2010.
"Rooney je spreman"
Foto: EPA

Iako je igrajući dva susreta uzastopce zaradio ozljedu koljena, ako je vjerovati Sir Alexu Fergusonu Wayne Rooney u potpunosti je spreman za današnji uzvrat protiv Milana...

Prisjetimo se, sjajnom igrom Wayne Rooney izborio je čak dva pogotka u prvom ogledu s Milanom značajno smanjivši talijanske šanse za plasman u četvrtfinale Lige prvaka. Međutim, igrajući svega dan nakon susreta u Carling Cupu u reprezentativnom dresu protiv Egipta Rooney je ozlijedio koljeno i njegov nastup u uzvratu odjednom je spao pod veliki upitnik.

Kao što se i očekivalo Rooneyjevom odlukom nastupa na tako nevažnom prijateljskom reprezentativnom ogledu uoči jedne od najvažnijih klupskih utakmica u sezoni Sir Alex Ferguson nije bio zadovoljan: "Pitao sam ga zašto je to učinio? Nisam mogao vjerovati."

Vezane vijesti

Međutim, ako je vjerovati Fergusonu Rooney će ipak biti spreman za večerašnji uzvrat: "Prošlog petka bio sam siguran da neće moći nastupiti, no zaista se brzo oporavio i večeras ne bi trebalo biti nikakvih problema. Ovakav Rooney prava je prijetnja za svakog protivnika!"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.03.2010. u 11:19
    rooney je zvijer!!!
    Obrisan korisnik