Nogomet

"Mourinho će 'pasti' na Stamford Bridgeu"

Antonija Pavlić • petak, 12.03.2010.
"Mourinho će 'pasti' na Stamford Bridgeu"
Foto: EPA

Kapetan Chelseaja John Terry uvjeren je kako Jose Mourinho sljedećega tjedna sa Stamford Bridgea neće odnijeti novu pobjedu i s Interom proći u četvrtfinale Lige prvaka...

Karizmatični portugalski trener Jose Mourinho u ponedjeljak će se prvi puta poslije 2007. vratiti na Stamford Bridge - mjesto na kojem je postigao neke od svojih najvećih uspjeha.

U prvom ogledu protiv Chelseaja u osmini finala Lige prvaka Morunho je s Interom slavio s rezultatom 2:1, no kapetan Bluesa John Terry uvjeren je kako mu drugi puta to neće poći za rukom.

"Na Stamford Bridge smo se vratili samo s pogotkom zaostatka, ali smo postigli gol u gostima. Situacija je to koju bi većina momčadi unaprijed potpisala, pa tako i mi. Vjerujemo da možemo sve preokrenuti u našu korist", rekao je Terry.

"Trenutačno ciljamo na tri trofeja i svaka nam je utakmica ključna. U igri su samo pobjede", apostrofirao je.

Trener Chelseaja Carlo Ancelotti, u međuvremenu, osjetio je potrebu da svom bivšem klubu, Milanu, savjetuje što i kako dalje poslije teškog potopa od Manchester Uniteda (4:0).

"Milan nije imao sreće što se već u osmini finala morao suočiti s Manchester Unitedom, iznimno kvalitetnom ekipom koja je trenutačno u briljantnoj formi. Usto su im i nedostajali važni igrači poput Pata i Neste", prokomentirao je Ancelotti.

"Rossoneri imaju momčad koju treba nadograditi, ali nikako ne trebaju kretati ispočetka", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.03.2010. u 14:48
    Jedna i druga momčad igraju na snagu. Jedni i drugi ne blistaju u zadnje vrijeme. Chelsea nema igru kakvu je imao sa Grantom i Hiddinkom. Ipak mislim da će Chelsea proći lakše od očekivanja.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.03.2010. u 13:27
    Ne znam bas,ako ih netko zna u dusu to je Mourinho..Chelsea je bolji,ali ce biti gusto..
    Obrisan korisnik