Rukomet

Rnić dolazi s Alilovićem

Edvard Burić • petak, 12.03.2010.
Rnić dolazi s Alilovićem
Foto: Nikola Movrić

Rukometni klub Celje Pivovarna Laško stvara ozbiljnu momčad za iduću sezonu. Nakon što su za iduću sezonu potpisali Mirka Alilovića sada su isto napravili i s reprezentativcem Srbije Momirom Rnićem.

Vodstvo Celja stvara momčad koja će se iduće sezone ravnopravno boriti s najjačim klubovima Europe. Naslov slovenskog prvaka sada je već jako blizu (Celje ima 37 bodova i utakmicu više od prvih pratitelja koji zaostaju šest (Cimos Koper) odnosno sedam bodova (Gorenje)).

Za momčad Zvonimira Serdarušića od iduće sezone igrati će hrvatski reprezentativac Mirko Alilović (potpisao prije više od mjesec dana trogodišnji ugovor), ali i dosadašnji igrač Gorenja Momir Rnić koji iz Velenja seli u Celje. Potpisao je četverogodišnji ugovor.

Rnić je ovako komentirao svoj prelazak iz jednog u drugi slovenski klub: "Sretan sam što sam potpisao ugovor s takvim klubom, kao što je Celje Pivovarna Laško. Sada ću imati priliku napredovati, radeći sa stručnjakom kao što je Serdarušić. Imao sam dvije ponude iz Njemačke, ali odlučio sam doći u Celje."

Komentirajući sastav Celjana 23-godišnji vanjski igrač dodaje: "Bit će mi užitak igrati s igračima kao što su Zorman, Toskić, Vugrinec, Kokšarov..." U svakom slučaju Celje će imati respektabilnu momčad iduće sezone, a protiv Serdarušićevih igrača i najveći klubovi će se morati maksimalno potruditi da bi došli do bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!