Nogomet

"Sve su momčadi jake"

Nikola Vlahović • četvrtak, 18.03.2010.
"Sve su momčadi jake"
Foto: EPA

Barcelona je sinoć na svom terenu "potopila" Stuttgart utrpavši četiri gola u mrežu Lehmanna. Nakon fantastične igre i prolaska u četvrfinale Lige prvaka, predsjednik Barcelone pohvalio je cijelu momčad.

Premda je prva utakmica između Barcelone i Stuttgarta u Njemačkoj završila 1:1, sinoć je Barcelona u svim segmentima nadigrala goste i zasluženo došla do velike pobjede. Ukupnim rezultatom 5:1 Barcelona se plasirala u četvrtfinale Lige prvaka.

Ponovno je fenomenalnu utakmicu odigrao i Lionel Messi, uz dva postignuta pogotka bio je nerješiva zagonetka gostujućoj obrani. "Prezadovoljan sam, važno je što smo se plasirali u četvrtfinale. Momčad je to zaslužila s obzirom na igru koju je pokazala. Užitak je gledati na terenu Messija, ali ovo je prije svega bila pobjeda momčadskog duha", hvalio je predsjednik Barcelone Laporta svoje igrače.

Laporta se osvrnuo i na mogućeg protivnika kojeg će u petak njegova momčad izvući u četvrtfinalu Lige prvaka. "Mi smo tek u četvrfinalu i o finalu ne želimo sad razmišljati, u petak ćemo doznati novog suparnika. Sve su momčadi jake. Lyon i Bordeaux su potvrdili svoju kvalitetu, Bayern je u sjajnom naletu, Inter je izbacio Chelsea, a Arsenal je ekipa koja uvijek igra dobro. Biti će to vrlo uzbudljivo i zanimljivo četvrtfinale Lige prvaka", rekao je za kraj Laporta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!