Nogomet

Maloča: "Mi smo favoriti na Poljudu"

Tomislav Pacak, Vedran Attias • srijeda, 24.03.2010.
Maloča: "Mi smo favoriti na Poljudu"
Foto: Kristijan Komarica

Igrači Hajduka mahom su bili zadovoljni rezultatom Kup susreta protiv Dinama, a svi su uvjereni da na Poljudu Hajduk ima vrlo dobru šansu dočepati se finala.

Hajdukov branič Mario Maloča je tako rekao: "Mi smo uvjereni da smo favoriti na Poljudu i da tamo imamo šanse za finale. Ne sjećamo se kada su nas u Splitu pobijedili. Imali smo dobre šanse, mislim da smo imali i najbolju šansu utakmice. Da smo to zabili, bio bi još bolji dojam. Nama je bilo najvažnije da ne primimo gol i uvjereni smo da imamo šanse na Poljudu."

Senijad Ibričić mogao je biti čovjek odluke: "Da, mogao sam riješiti utakmicu, šteta što mi nije ušlo. Mi smo ipak napravili ono što smo htjeli, nismo izgubili i sada znamo da će Poljud biti pun. Napravit ćemo sve da uđemo u finale. Mi smo na Poljudu protiv svakoga favoriti, a i danas smo pokazali da Dinamo ne igra ništa bolje od nas. Budemo li igrali kako znamo, proći ćemo sigurno u finale."

Objasnio je Hajdukov veznjak i taktiku Splićana u Zagrebu: "Nama je bio cilj ne primiti gol i ne izgubiti te iz kontre pokušati zabiti gol. Imali smo 2-3 prilike, mislim da trener može biti zadovoljan što smo ostvarili ono što je želio. Nismo izgubili i sada je sve na nama. Može se reći da smo igrali bez napadača, ali u završnicu smo ulazili s par igrača i to je najvažnije. Već je tradicija da netko od nas mora dobiti crveni karton, ali danas nas to nije koštalo."

Danijel Subašić se nadovezao: "Došli smo tu po što bolji rezultat. Prvo poluvrijeme smo odigrali neriješeno, sada imamo uzvrat u Splitu u kojem moramo pobijediti i plasirati se u finale. Imali smo i danas par dobrih šansi da postignemo pogodak, ali zadovoljni smo rezultatom. 0:0 ništa nam ne garantira, ali moramo u 90 minuta pokazati tko je gazda na Poljudu."

Na pitanje novinara je li trener Poklepović zadovoljan pokazanim, Subašić je odgovorio: "Sigurno da je zadovoljan, iako bi bio zadovoljniji da smo zabili pogodak. Dali smo sve od sebe na terenu, zasluženo smo odigrali 0:0 i svaka čast momcima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.03.2010. u 21:04
    To on o utakmici protiv Varteksa?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.03.2010. u 20:28
    aj suti maloca...s ovom igrom nema sanse...ak nisi znao vi da bi prosli morate zabiti gol a to je nemoguce s bunkerom...btw da nebi ispao neki mrzitelj hajduka i dinamo je ocajan ali budimo realni i jaci od hajduka i sto je najbitnijr imamo mamica(nazalost)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.03.2010. u 08:46
    kako je taj maloča nisko inteligentno biće! puno priča a malo radi isto kao i svi vise manje u hajduku...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.03.2010. u 21:20
    vi cete nekog pobjedit
    Obrisan korisnik