Nogomet

Bilić: "I dalje smo favoriti"

Nikola Vlahović • četvrtak, 25.03.2010.
Bilić: "I dalje smo favoriti"
Foto: Sandro Donda

Hrvatska nogometna reprezentacija kvalifikacije za Europsko prvenstvo počet će protiv Latvije, a onda Bilićeve izabranike očekuje okršaj s Grčkom, Izraelom, Maltom, Gruzijom, a svoje dojmove o današnjem ždrijebu iznio je i izbornik Slaven Bilić.

Nakon što se predstavnici reprezentacija u Ateni, nisu uspjeli sami dogovoriti o terminu odigravanja kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo 2012. godine, danas je raspored odredio Uefin ždrijeb u Tel Avivu.

"Raspord je bitan, od toga ne treba bježati i zato smo ga s nestrpljenjem iščekivali. Ždrijeb je uvijek najpravednija opcija za sve, pa zato ni mi a ni naši konkurenti u grupi nemamo razloga biti nezadovoljni", prokomentirao je ždrijeb izbornik Slaven Bilić.

Vezane vijesti

Za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza, Bilić je još dodao: "Naš dojam se nakon ždrijeba nije promijenio, ja i dalje smatram da smo favoriti. Prve tri utakmice igramo protiv tri najbolje reprezentacije u grupi, dvije utakmice igramo u gostima, ali opet će nam ti protivnici doći u goste, prije ili kasnije, stoga nemam razloga biti zabrinut".

Izbornik je još jednom naglasio da je najvažnije da svi igrači budu zdravi kad se budu igrale te utakmice. "Mi smo i dalje optimisti. Bez obzira na ždrijeb, nama je najvažnije da su nam svi igrači zdravi u datom trenutku", zaključio je Bilić.

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.03.2010. u 00:32
    Ako iz prve tri utakmice uzmemo 7 bodova,sto ne bi trabalo biti problem,stvar je gotova,biti cemo prvi u skupini-znaci tucemo latviju i grke i nerjeseno sa izraelom.Zivi bili pa vidjeli
    Obrisan korisnik