Nogomet

Lukaku: "Ne razmišljam o transferu"

Nikola Vlahović • subota, 27.03.2010.
Lukaku: "Ne razmišljam o transferu"
Foto: EPA

Mladi i neugodni napadač Anderlechta Romelu Lukaku jedan je od najzanimljivijih igrača na nogometnom tržištu. Međutim, robusni napadač ne želi napustiti svoj klub.

Napadača Anderlechta i reprezentativca Belgije Lukakua već su imali prilike upoznati igrači Dinama, ali i hrvatski reprezentativci. Vrlo snažan i visok, Lukaku je vrlo neugodan napadač i teško ga je čuvati.

Dobrim igrama mladi napadač sve više privlači pozornost europskih velikana, međutim, ne želi otići iz Anderlechta. "Trenutno ne razmišljam o transferu. Siguran sam da ću ostati u Anderlechtu ovo ljeto. Ne želim još napustiti klub, a smatram da me direktor kluba nebi pustio i da stigne neka velika ponuda", rekao je robusni Lukaku.

Premda trenutno ne razmišlja o napuštanju kluba, belgijski reprezentativac ipak priznaje da za nekoliko godina želi otići u veći klub. "Vjerojatno ću ostati u Anderlechtu do 19. ili 20. godine. Do tada ću steći dovoljno iskustva u Anderlechtu i to je glavi razlog zašto ne želim već na ljeto promijeniti sredinu. Imam još mnogo toga naučiti i klub mi pomaže da se razvijem u još boljeg igrača", zaključio je 16-godišnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!