Nogomet

Henry: "To će biti posebna utakmica"

Nikola Vlahović • ponedjeljak, 29.03.2010.
Henry: "To će biti posebna utakmica"
Foto: EPA

Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka, odlučio je da će snage odmjeriti Arsenal i Barcelona. Čovjek koji je najviše želio da se upravo to ne dogodi, definitivno je Thierry Henry.

Utakmica četvrtfinala Lige prvaka između Arsenala i Barcelone, bit će vrlo posebna za bivšeg napadača Topnika Thierryja Henryja. Igrač koji je obilježio svoju karijeru u dresu Arsenala, u srijedu će nositi dres Barcelone.

Francuski reprezentativac priznao je kako će to biti posebna utakmica za njega. "Ja sam vrlo emotivan i to će biti vrlo čudna utakmica za mene. Prije izvlačenja sam rekao da ne želim da izvučemo Arsenal. To je bila moja želja, međutim, to je protivnik kojeg smo dobili i moramo dati sve od sebe", rekao je Henry.

Napadač je sa Arsenalom osvojio dva puta Premiership i postao najbolji strijelac Topnika u povijesti kluba. Nakon osam godina provedenih u Arsenalu, Henry se u srijedu vraća "kući".

"To će biti veoma čudno, posebno što se igra u četvrtfinalu Lige prvaka. Proveo sam sedam godina na Highburyju i samo jednu na Emiratesu. Sve će biti čudno, pa tako ponovno vidjeti sve ljude, zaposlenike kluba i navijače Arsenala", dodao je napadač Barcelone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.03.2010. u 01:26
    gledan sinoc reala...igraju ko sat..rekli bi purgeri "kombinatorno"..mogli bi dobit barcu na bernabeu..jos nema ni inieste...hm, ne daj boze,ali
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.03.2010. u 15:35
    A tko će umjesto njega u igru, možda ti?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.03.2010. u 14:37
    Ionako neće igrati.
    Obrisan korisnik