Nogomet

Karlovcu pobjeda za polufinale

www.radio-mreznica.hr, Nikola Vlahović • srijeda, 31.03.2010.
Karlovcu pobjeda za polufinale
Foto: Kristijan Komarica

Nakon što su prošlom kolu domaćeg prvenstva svladali Rijeku, nogometaši Karlovca jučer su upisali novu pobjedu. U četvrtfinalu Kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije svladali su Ogulin.

Pamić srušio Slovake

Jedan od najboljih igrača Karlovca Zvonko Pamić, jučer je nastupio za U-19 reprezentaciju u kvalifikacijskom susretu protiv Slovačke. Hrvatska je slavila rezultatom 2:0, a najbolji igrač utakmice bio je Pamić. Veznjak je upisao jednu asistenciju i postigao jedan gol.

Visokom pobjedom (7:2) nad četveroligašem Ogulinom, Karlovac se plasirao u polufinale Kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije. Pomoćni trener Karlovca Kuljanac, na teren je poslao one igrače koji imaju manju minutažu u prvenstvu.

Iako su nastupili bez kompletne prve jedanaestorice, igrači Karlovca ozbiljnu su shvatili Ogulin. Dva pogotka za Karlovac postigli su Tokić i Štefančić, a po jednom su se u strijelce upisali Kovačević, Redžepi i Stambolija.

Osim Karlovca polufinale su izborili još Slunj, Dobra iz Svetog Petra, a zadnji polufinalist bit će poznat danas, nakon što svoju utakmicu odigraju Mrežnica i Ilovac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!