Ostali sportovi

Mladost Kaštela slomila otpor Siska

Matej Milanović • petak, 02.04.2010.
Mladost Kaštela slomila otpor Siska
Foto: Matej Milanović

Poznat je i treći polufinalist hrvatskog prvenstva za odbojkaše. Mladost Kaštela je uspjela pred svojom publikom poraziti Sisak u trećoj i odlučujućoj utakmici serije...

Mjesto u polufinalu doigravanja odbojkaškog prvenstva već su nakon dva susreta osigurali Karlovac i Varaždin. Mladost će svoju drugu utakmicu s Centrometalom igrati u petak, a Mladost Kaštela i Sisak su u četvrtak igrali odlučujući treći susret.

Mladost je dobila prvu utakmicu u četiri seta, a Sisak im je uzvratio na svom terenu s glatkih 3:0. U majstorici je bolje krenuo upravo Sisak koji je slavio u jako borbenom prvom setu s 25:23. U drugom setu je Mladost uzvratila s 25:19, a još je uvjerljivije slavila u trećem setu, 25:17. Time su domaći poveli 2:1 i došli na set od prolaza.

Ipak, puna dvorana i pritisak malo su sputali domaće koji su dopustili Sisku da s 25:17 visoko slavi u četvrtoj dionici i odvede utakmicu u odlučujući peti set. U njoj su se domaći ipak sabrali i s 15:10 izborili nastup u polufinalu doigravanja.

1.A liga odbojkaša, doigravanje, četvrtfinale, 3. utakmica:
Mladost Kaštela - Sisak 3:2 (23:25, 25:19, 25:17, 17:25, 15:10)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!