Nogomet

Babel: "Napravio sam glupost"

Borna Rupnik • petak, 02.04.2010.
Babel: "Napravio sam glupost"
Foto: EPA

Rafael Benitez uredno je brojio pogreške švedskog suca na utakmici Benfice i Liverpoola, dok Ryan Babel prihvaća posljedice svog ishitrenog poteza...

Ryan Babel ostavio je svoje suigrače na cjedilu već nakon pola sata igre u Lisabonu, a Benfica je brojčanu nadmoć iskoristila za 0:1 pretvori u 2:1 te na uzvrat četvrtfinala Europske lige u Liverpool ipak ide u rezultatskom plusu.

Nizozemski je nogometaš poslan na prijevremeno tuširanje nakon razmirica s Luisaom. "Sudac mi je objasnio da me isključio zbog dodirivanja njegovog lica. To je to. Zapravo, samo sam htio podržati Torresa nakon grubog Luisaovog prekršaja", komentirao je Babel poslije utakmice.

"Luisao je bio vrlo glasan i gotovo mi se unio u lice te sam ga pokušao rukom odgurnuti kako mi ne bi došao još bliže. Možda je ispalo gore nego što je trebalo, ali bila je to moja pogreška. Naučit ću lekciju i takvo što se više neće ponoviti", objasnio je Liverpoolov veznjak engleskim medijima.

"Crveni je karton možda bio prestroga kazna, ali kad se sve zbroji, napravio sam glupost dotaknuvši mu lice. Žuti bi karton bio dovoljan, no pravila su pravila", zaključio je Ryan Babel.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.04.2010. u 21:13
    bravo mali što si priznao...
    Obrisan korisnik