Nogomet

Totti nije siguran u povratak

Mihaela Bradovski • utorak, 06.04.2010.
Totti nije siguran u povratak
Foto: EPA

Iako je dio talijanskih medija najavio kako bi se Francesco Totti mogao vratiti u talijansku reprezentaciju, Romin veznjak izjavio je kako nije baš siguran u takvu mogućnost...

U jeku Romine borbe za naslov prvaka Italije, talijanski mediji poigravaju se s reprezentativnom sudbinom Francesca Tottija. Najveća Romina zvijezda oprostila se od reprezentativnog dresa 20. srpnja 2007. godine, međutim u nekoliko izjava naznačio je kako bi možda ponovno zaigrao u nacionalnom dresu.

Ipak, čini se kako postoji nekoliko sitnih prepreka njegovom povratku stoga je još uvijek neodlučan. Naravno, sve ovisi i o tome želi li ga Marcelo Lippi uopće u krugu kandidata.

"Ne znam hoću li se vratiti. Nisam o tome još razgovarao s Lippijem, a moram uzeti u obzir i svoje tjelesno stanje. Moram vidjeti i žele li me suigrači uopće u reprezentaciji. Puno je pitanja na koja bih trebao odgovor prije povratka", rekao je Totti.

U dresu talijanske reprezentacije Totti je upisao 58 nastupa i postigao devet pogodaka, a bio je i članom reprezentacije koja je osvojila naslov svjetskog prvaka u Njemačkoj 2006. godine. Brojne ozljede koje ga muče posljednjih godina natjerale su ga na reprezentativnu mirovinu iz koje ga sad mediji zazivaju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.04.2010. u 14:11
    Forza Totti!!!!!
    Obrisan korisnik