Nogomet

Jesus zabrinut uoči Liverpoola

Mihaela Bradovski • četvrtak, 08.04.2010.
Jesus zabrinut uoči Liverpoola
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Uoči uzvratnog dvoboja Europske lige u kojoj će prolaz dalje tražiti protiv Liverpoola, trener Benfice Jorge Jesus odbio je sugestije kako je riječ o najvećem susretu u njegovoj karijeri. Ipak, priznaje kako se boji da bi njegova momčad mogla pokazati znakove umora...

Portugalski klub na Anfieldu kreće po prolaz u polufinale Europske lige nakon što je u prvom susretu pobijedio rezultatom 2:1. Prolaz dalje znači bi dvostruki uspjeh i za Jorgea Jesusa. U svojoj prvoj sezoni na klupi Benfice osvojio bi minimalno mjesto među četiri najbolje momčadi u ovom natjecanju dok se u domaćem prvenstvu ispred pratitelja nalazi šest bodova.

"Moj su prioritet pobjede u domaćem prvenstvu. Ovo je najjači susret četvrtine finala Europske lige i ako je riječ o velikoj utakmici siguran sa da će ih još takvih biti u mojoj karijeri. Znamo koliko je Liverpool dobar, ali i oni moraju znati da smo se mi dobro pripremili. Siguran sam da je pred nama sjajna utakmica."

Vezane vijesti

Benfica je nakon domaće pobjede, koja je stigla kao plod dominacije tokom gotovo cijelog susreta, favorit za prolazak u polufinale, no Jesusa brine svježina njegove momčadi. Posljednji prvenstveni dvoboj njegov je sastav odigrao u ponedjeljak navečer.

"Ono što me brine je oporavak moje momčadi. Da smo imali još 24 sata ne bih bio zabrinut, igrali bi svježi, odmorni i puno brže."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!