Nogomet

"Takve golove ne zabijam često"

Borna Rupnik • petak, 09.04.2010.
"Takve golove ne zabijam često"
Foto: EPA

Mladen Petrić postao je prva zvijezda večeri uzvratnih utakmica četvrtfinala Europske lige. S dva je pogotka potopio Standard iz Liegea, a onaj drugi još će se dugo prikazivati...

HSV je preskočio i pretposljednju prepreku na putu prema željenom finalu Europske lige koje će ugostiti upravo njihova Nordbank Arena. Nijemci su nakon 2:1 u prvoj utakmici pobijedili Standard i u Liegeu (3:1), a drugi je pogodak Hamburžana bio malo remek-djelo.

Mladen Petrić prekrasnim je škaricama doveo svoju momčad u vodstvo. "Takve golove ne zabijam često", složio se naš reprezentativac na klupskim stranicama.

Bruno Labbadia, trener HSV-a: "Mladenov je pogodak jedinstven. Izvanredno je zahvatio loptu".

Ipak, više je prostora posvetio prolasku u idući krug natjecanja: "Pobjeda i plasman u polufinale uistinu su dobar osjećaj. Naporno smo radili za taj uspjeh i zaslužili smo ga, a igrali smo zajedno sa svojim navijačima koji su nas i u Belgiji fantastično bodrili".

"Naravno da me raduje što sam s dva pogotka dao svoj doprinos ulasku u nastavak natjecanja. Sve u svemu, bila je to vrlo uspješna večer", dodao je Petrić.

Hrvatski se napadač nada da će takve HSV-ove predstave postati pravilo i u Bundesligi: "Čvrsto smo stajali u obrani, a napad je zabio tri gola. Ovaj zamah moramo prenijeti i u prvenstvo te ga iskoristiti već u nedjelju protiv Bochuma".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dinaminjo09.04.2010. u 20:24
    U zadnje vrijeme Sportske Novosti i jesu virus.. Škarice su bile idealne.. Školski, noga preko noge, a ne samo noga preko glave.. I to na centaršut, a ne na neku svijeću.. Gol za gledat i nakon 50god.
    Dinaminjo
  • Obrisan korisnik09.04.2010. u 19:08
    svaka čast majstore
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.04.2010. u 16:07
    Jednom u 10 godina on daje ovakav gol ...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.04.2010. u 12:54
    Ma to s virusom im se svako malo dešava :) Ništa što dobar antivirus ne može blokirati ;)
    Obrisan korisnik
  • danchy09.04.2010. u 09:59
    ajmo hsv do kraja
    danchy