Automoto

Lorenzo nezadovoljan motorom

Antonija Pavlić • nedjelja, 11.04.2010.
Lorenzo nezadovoljan motorom
Foto: EPA

Španjolski vozač Jorge Lorenzo otkrio je kako je gotovo sanirao ozljedu puknuća kosti u desnoj ruci, no izrazio nezadovoljstvo postavom Yamahinog motora, za koji vjeruje da će ga "zakočiti"...

Jorge Lorenzo otkrio je kako je slomljena kost u ruci, ozljeda koju je "zaradio" na incidentu na treningu ranije ovoga tjedna, gotvo sanirana i neće imati problema na prvoj MotoGP utrci 2010. sezone. No zato je problem uočio na drugom polju.

"Srećom po mene, ruka je prilično dobro", rekao je Lorenzo. "Sada se osjećam puno bolje nego u testiranjima i vjerujem da me ta ozljeda neće sputavati u daljnjim izazovima."

Pravi problem u prvoj utrci u Sepangu, ali i u kasnijim ispitima, bit će mu postava motora, kako kaže: "Sada se mučim s funkcionalnošću motora, posebno na stražnjoj gumi. Pokušat ćemo sve da budemo brži i približimo se Caseyju Stoneru i Valentinu Rossiju. "

U današnjoj noćnoj utrci ipak će dati sve od sebe. "Motor se u tako kratko vrijeme možda neće drastično popraviti i morat ću se boriti s onime što imam", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

AutomotoMotoGP
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!