Nogomet

Ronaldo: "Nisam zaslužio Dungin poziv"

Nikola Vlahović • nedjelja, 11.04.2010.
Ronaldo: "Nisam zaslužio Dungin poziv"

Napadač Corinthiansa Ronaldo sam je sebe prekrižio sa liste putnika koje će Dunga voditi na Svjetsko prvenstvo...

Brazilski napadač Ronaldo Luís Nazário de Lima, odbacio je mogućnost da otputuje na Svjetsko nogometno prvenstvo, priznavši da ne zaslužuje poziv izbornika Dunge.

Nekad najbolji napadač na svijetu, zadnju utakmicu u reprezentativnom dresu odigrao je 2006. godine. Dugo se nagađalo hoće li ga Dunga voditi u Južnu Afriku, međutim, napadač je sam priznao da ne zaslužuje biti u reprezentaciji: "Nisam zaslužio poziv u reprezentaciju Brazila, to je jasno".

Ipak, u slučaju da mu stigne poziv izbornika, Ronaldo je priznao da bi se vrlo rado odazvao. "Uvijek sam na raspolaganju reprezentaciji. Brazil je moja domovina i bio bih ponosan braniti boje svoje reprezentacije", dodao je 33-godišnjak.

Ronaldo je nogometnu karijeru počeo u Cruzeiru, iz kojeg je preselio u nizozemski PSV. Za nizozemskog prvoligaša postigao je 42 gola u 46 utakmica, što mu je omogućilo transfer u Barcelonu. Iz Barcelone odlazi u Inter, pa u Real Madrid. Nakon Reala uslijedila je neuspješna avantura u Milanu te se Ronaldo 2009. godine vraća u Brazil, točnije u Corinthians.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.04.2010. u 21:09
    Najbolji napadač svijeta u zadnjih 15 godina...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.04.2010. u 17:59
    to je bio španer
    Obrisan korisnik