Nogomet

Suarez: "Uživam i ostajem u Ajaxu"

Tomislav Pacak • utorak, 13.04.2010.
Suarez: "Uživam i ostajem u Ajaxu"
Foto: Dejan Popek

Jedan od najtraženijih napadača na svijetu, Luis Suarez, izjavio je kako nema namjeru u doglednoj budućnosti zamijeniti dres amsterdamskog Ajaxa s kojim je ove zime produžio ugovor na još tri godine...

Urugvajac je već sada nadmašio odlični lanjski učinak od 30 golova, trenutno na kontu stoje 32, a s obzirom na nevjerojatnu lakoću kojom Ajax puni protivničke mreže u Eredivisie, za očekivati je da do kraja sezone tu brojku još osjetno popravi.

Ne čudi, stoga, što su se za njegove usluge zainteresirali vodeći europski klubovi poput Chelseaja, Manchester Uniteda i Barcelone, no za razliku od puno Ajaxovih zvijezda u proteklih desetak godina - Suarez ne sanja brzi odlazak.

"Uživam u Ajaxu. Nisam bez razloga potpisao novi ugovor ove zime. Ovdje sam i tu mislim ostati", izjavio je 23-godišnji napadač za nizozemsku stanicu AT5.

Pitanje je hoće li tako razmišljati i čelnici Ajaxa koji trofejnu sobu već dugo nisu punili ozbiljnim naslovima, ali zato pune blagajnu prodajom najboljih igrača.

Suarezova ionako visoka cijena mogla bi još narasti u Južnoj Africi gdje bi Urugvaj sa Suarezom i Forlanom mogao biti opasan svakom protivniku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!