Ostali sportovi

Oakland Raidersi doveli dodavača

Mario Majdić Natrlin • nedjelja, 25.04.2010.
Oakland Raidersi doveli dodavača

U razmjeni s Washington Redskinsima, Oakland Raidersi su u grad doveli njihovog bivšeg startera, dodavača Jasona Campbella, koji se sada nada novom početku na Zapadnoj obali...

Dovođenjem dodavača Donovana McNabba iz Philadelphije, Washington Redskinsi više nisu imali potrebu za zadržavanjem Jasona Campbella kojeg su poslali u Oakland Raiderse kojima je dodavač itekako potreban.

Oakland Raidersi su u zamjenu za Campbella prema Washingtonu poslali izbor četvrte runde drafta 2012. Raidersi su željeli ojačati poziciju dodavača s obzirom da mladi QB JaMarcus Russell ni približno ne ispunjava njihova očekivanja.

28-godišnji Campbell iza sebe ima najbolju sezonu karijere nakon pet godina provedenih u Redskinsima i NFL-u. Ubilježio je 20 TD dodavanja naspram 15 presječenih i osvojio 3.618 yardi. Ipak, Redskinsi cijelo to vrijeme nisu bili zadovoljni njegovom igrom, javno su ga se u nekoliko navrata pokušali riješiti, a to im je i pošlo za rukom nakon dolaska veterana McNabba.

"Da sam ostao u Washingtonu, ne bi mi nitko garantirao da ću biti zamjena. Sada imam priliku igrati za momčad koja me zaista želi", izjavio je Campbell za ESPN.

Raidersi su s Campbellom odmah potpisali produžetak njegovog aktualnog ugovora za još jednu godinu, pa će njihov novi dodavač za 2011. dobiti 4,5 milijuna dolara, a za predstojeću sezonu će primiti 3.14 milijuna. Uz to, Campbell smatra da postoji velika šansa kao bi mogao biti startni QB za Raiderse:

"Dobio sam osjećaj da ću biti starter. Očekujem da ću biti", rekao je za NFL Network, nakon razgovora s dužnosnicima momčadi iz Oaklanda.

Seattle Seahawksi doveli dva probijača

Momčad Seattle Seahawksa, koju je preuzeo trener Pete Carroll, odlučila je ojačati svoju poziciju probijača, te je dovela LenDalea Whitea iz Tennessee Titansa i Leona Washingtona iz NY Jetsa.

Pozabavili su se tako pozicijom kojoj je nedostajala produkcija veoma raznovrsnim Leonom Washingtonom, te talentiranim LenDaleom Whiteom koji je s Carrollom na sveučilištu USC osvojio naslov.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • danchy07.05.2010. u 19:05
    washington nije ni prismrdio doigravanju lani, a neće ni raidersi tako skoro
    danchy
  • Obrisan korisnik26.04.2010. u 23:38
    Campbell je imao dobro sezonu, ali je u odlučujućim utakmicama za playoff odigrao loše i zato su ga se rješili. Ne vjerujem da će mu biti lakše u Raidersima ali Oakland će ionako teško do playoffa pa neće biti takav pritisak na njemu.
    Obrisan korisnik