Nogomet

Flores: "Moramo igrati smjelo"

Antonija Pavlić • srijeda, 12.05.2010.
Flores: "Moramo igrati smjelo"
Foto: EPA

Trener Atletico Madrida Quique Sanchez Flores pokušao je uvjeriti navijače colchonerosa da će u finalni susret Europske lige kontra Fulhama ući s jednakim žarom s kojim su iz polufinala eliminirali Liverpool...

Quique Sanchez Flores itekako je svjestan da će u finalni ogled Europske lige kontra Fulhama morati ući maksimalno borbeno i pokušati prvi put poslije 1996. u Madrid donijeti važan trofej. Prije toga veliki europski uspjeh pak broje 34 godine ranije.

"Osjećamo odgovornost da ovo natjecanje završimo kako Bog zapovijeda. Svjesni smo koliko je ono važno u povijesti Atletica i nećemo promijeniti način na koji smo prošli put do završnice. Pokušat ćemo nastupiti puni entuzijazma i intenziteta jer finalna utakmica daje značaj svemu što smo do sada učinili", kazao je.

O tvrdnjama da će na HSV-ovoj Nordbank Areni biti favoriti, kaže: "Ne osjećamo se kao favoriti, zanima nas jedino odigravanje dobre utakmice. Igrači su 'nabrijani' i motivirani željom da dotaknu navijačka srca."

Fulham smatra dobrom ekipom, a ističe i kako sama činjenica da su u finalu govori za sebe. "Fulham može igrati od noge do noge i znaju što žele, te kako će to učiniti. Njihov je trener Roy Hodgson imao zaista impresivan trenerski put i zasigurno nam neće dopustiti da postavimo svoju igru. Ne želimo si stavljati pritisak na pleća, finala su tu da se igraju smjelo i bez straha."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.05.2010. u 10:44
    istim zarom ko protiv hsv_a...valjda faking liverpoola
    Obrisan korisnik