Nogomet

Paragvaju pobjeda u završnici

Mihaela Bradovski • nedjelja, 16.05.2010.
Paragvaju pobjeda u završnici
Foto: EPA

Paragvaj i Sjeverna Koreja odradili su prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. U švicarskom Nyonu Paragvajci su bili uspješniji s minimalnih 1:0...

Izbornici Paragvaja i Sjeverne Koreje dobili su djelomičan uvid u mogućnosti svojih reprezentacija u ovom trenutku. U prijateljskom dvoboju u Nyonu koji je protekao u ravnopravnoj igri pobjedu je na kraju odnio Paragvaj minimalnim slavljem 1:0.

Pobjedu Paragvajcima donio je u 85. minuti pogotkom s bijele točke Roque Santa Cruz. Nekadašnji napadač Bayerna, a danas član Manchester Cityja bio je precizan nakon što je sudac pokazao na bijelu točku zbog igranja rukom Nam Song Chola u svom šesnaestercu.

Sjeverna Koreja je također imala svojih šansi, dva puta je gađala okvir gola, a najbliže pogotku bila je u 35. minuti kada je veliku priliku propustio Choe Kum Chol.

Korejci su u ovom susretu igrali bez svojih zvijezda Jong Tae Sea i An Yong Haka, no to se nije osjetilo u njihovoj igri. Novu priliku za prvu pripremnu pobjedu imat će 25. svibnja kada igraju protiv Grčke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!