Nogomet

Constantini: "Hrvati imaju dosta zamjena"

Borna Rupnik • utorak, 18.05.2010.
Constantini: "Hrvati imaju dosta zamjena"
Foto: Davor Sajko

U austrijskom taboru od utakmice s Hrvatskom također očekuju mnogo, a Dietmar Constantini smatra da naš izbornik raspolaže kvalitetnim zamjenama za izostanke...

"Rezultat nam je vrlo važan", izjavio je izbornik nogometne reprezentacije Austrije, Dietmar Constantini, uoči ogleda s izabranom vrstom Slavena Bilića. Susret je na rasporedu u srijedu navečer na stadionu u Klagenfurtu.

Constantinija djelomično zabrinjava činjenica što počinje sezona godišnjih odmora: "Jasno mi je da ovo nije idealno razdoblje za prijateljske utakmice, ali moji su igrači profesionalci i morali bi biti automatski motivirani. Tražimo pobjedu čak i protiv ekipa svjetske klase".

Dodaje da Bilićevi problemi s igračkim kadrom neće znatnije utjecati na njegovo viđenje dvoboja. "Hrvati imaju dosta zamjena", kaže austrijski izbornik.

"Osim toga, Hrvatska mora imati vrhunskog trenera kako bi ujedinio sve te igrače koji igraju u najboljim europskim klubovima", smatra Constantini.

Njega prije svega brine neigranje njegovog ponajboljeg braniča, Sebastiana Prödla u Werderu. No, Prödl strpljivo čeka svoju priliku, kako u klubu, tako i u reprezentaciji: "Uvijek je velika čast predstavljati svoju zemlju".

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!