Nogomet

Lavezzi se pomirio sa izostankom

Marin Pintur • petak, 21.05.2010.
Lavezzi se pomirio sa izostankom

Argentinskom izborniku Diegu Maradoni sigurno nije bilo lako odlučiti se za 23 igrača koja će braniti boje Argentine na Svjetskom prvenstvu. Jedan od prekobrojnih je i napadač Napolja Ezquiel Lavezzi koji ipak nije bio previše razočaran...

Prema riječima njegovog zastupnika Alejandra Mazzonija, 23 – godišnji Lavezzi je mirno primio Maradoninu odluku. ”Bio je svjestan koliko je jaka konkurencija u napadu. Ne osjeća se izdanim, to vidi kao sastavni dio karijere”, izjavio je Mazzoni.

Lavezzi će tako imati priliku više vremena provesti sa svojom obitelji prije nego se priključi pripremama Napolija. ”Ezequiel ima 23 godine, mlad je i još će imati priliku ispuniti svoj san i nastupiti na Svjetskom prvenstvu”, dodao je igračev agent.

Inače, Lavezzi je ove sezone za Napoli u Serie A upisao 31 nastup i postigao devet pogodaka. Prije Napolija, igrao je Estudiantes, Genou i San Lorenzo, dok je za reprezentaciju nastupio šest puta, a još čeka na prvi pogodak u nacionalnom dresu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.05.2010. u 23:43
    Nije loš Lavezzi,ali kraj ovakvog napada di su Tevez,Kun,Messi,Milito nije mogo.. Eventualno umjesto Palerma,ali nema ni Lisandra koji mi je još jači,ali Mali zeleni zna najbolje..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.05.2010. u 21:03
    31/9 sve govori
    Obrisan korisnik