Nogomet

Video: Kuže pokvario Kranjčarovo predstavljanje

Borna Rupnik • srijeda, 26.05.2010.
Video: Kuže pokvario Kranjčarovo predstavljanje
Foto: Sandro Donda

Zlatko Kranjčar odradio je prvu utakmicu na klupi Crne Gore pred svojim navijačima, ali bolja je bila Albanija, na čijoj klupi sjedi - Josip Kuže...

U dvoboju hrvatskih trenera u Podgorici Josip Kuže pokvario je Zlatku Kranjčaru predstavljanje crnogorskoj publici. Nakon poraza u Makedoniji, Crna Gora je na svom terenu poražena i od Albanije.

Nakon uglavnom izjednačenog prvog poluvremena, s po jednom većom šansom na obje strane, Albanci su preuzeli konce igre u svoje ruke i naposljetku došli do pobjedonosnog pogotka. U 79. minuti precizan je bio Salihi.

"Nismo pokazali dobru pas-igru, a inzistirao sam na tome. No, izvući ćemo nešto pozitivno i iz ovog poraza, a Albaniji čestitam na pobjedi", prokomentirao je Zlatko Kranjčar poslije susreta.

Josip Kuže imao je više razloga za zadovoljstvo: "Ova nam pobjeda daje poticaj prije sljedećih utakmica. Imali smo i loših trenutaka, ali iskoristili smo jedan protunapad u došli do pobjede".

"Kada Crna Gora bude igrala u punom sastavu, to će biti druga reprezentacija", pokušao je Kuže utješiti Kranjčara. Crnoj Gori, naime, nedostajali su Jovetić, Bošković, Poleksić, Drinčić i Damjanović.

Prijateljska utakmica:
Crna Gora - Albanija 0:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.05.2010. u 07:46
    naprijed crna gora!
    Obrisan korisnik
  • cameosis26.05.2010. u 05:03
    naprijed albanija!
    cameosis