Nogomet

Quaresma: "Želim Portugalu sve najbolje"

Mihaela Bradovski • srijeda, 26.05.2010.
Quaresma: "Želim Portugalu sve najbolje"
Foto: EPA

Ricardo Quaresma inzistira na svom odlasku iz novookrunjenog europskog šampiona Intera. Povratak u domovinu još uvijek ne dolazi u obzir, a čini se kako je 26-godišnji veznjak prebolio i Svjetsko prvenstvo koje će propustiti...

Od svog dolaska iz Porta 2008. godine Quaresma je upisao tek 32 nastupa, a kraj prve sezone dočekao je na posudbi u Chelseaju. Mala minutaža Portugalca je stajala i odlaska u Južnu Afriku, no prema njegovim riječima problem je dublji.

"Želim Portugalu sve najbolje na Svjetskom prvenstvu. Ne želim više ulaziti u konflikt s bilo kime. Nisam igrao mnogo no mislim kako to nije razlog da me se ne uključi u akcije. Nikada nisam sumnjao u svoje sposobnosti. No takva je odluka izbornika i ja je moram poštovati."

Što se nastavka klupske karijere tiče Quaresma se još uvijek ne želi vratiti u domovinu, u kojoj je nosio dres već spomenutog Porta, ali i Sportinga. Prema riječima njegova agenta najzainteresiraniji za njegove usluge su Bešiktaš i Genoa.

"Razgovarao sam s agentom i on zna koje su moje želje. U ovom se trenutku ne želim vratiti u Portugal. Imam kvalitetu za ostanak u inozemstvu i to ću sigurno i ostvariti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • IanZG26.05.2010. u 18:45
    Zašto toliko se ne podnosi portugal na Sportnetu? Stalno nešto po njima, nemam neko mišljenje o njima, ali ipak...
    IanZG
  • Obrisan korisnik26.05.2010. u 16:47
    ma portugal s quaresmom ili ne ispada u skupini i točka
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.05.2010. u 12:20
    Bez obzira što ne igra Quaresma je fenomenalni igrač i Portugal je najbolje igrao s duetom Ronaldo-Quaresma i s takvom su postavom u prijateljskoj tekmi razmontirali Brazil...
    Obrisan korisnik