Nogomet

Eto'o prijeti napuštanjem reprezentacije

Ante Zovko • subota, 29.05.2010.
Eto'o prijeti napuštanjem reprezentacije
Foto: EPA

Kamerunskom kapetanu Samuelu Eto'ou nisu se nimalo svidjele kritike njegova velikog prethodnika, Rogera Mille.

Legendarni Roger Milla uoči Svjetskog prvenstva uputio je nekoliko otrovnih strelica u smjeru najboljeg kamerunskog nogometaša današnjice, Samuela Eto'oa, rekavši kako je pružao puno bolje igre za Barcelonu i Inter nego za reprezentaciju. "To je i pitanje discipline. Kamerun ga čeka da reagira", izjavio je između ostalog Milla za AFP.

Odgovor nije trebao dugo čekati. "Jesam li ja uopće potreban na Svjetskom prvenstvu?", upitao se Eto'o pred kamerama Canal Plusa. "Ogorčeni ljudi uvijek se probude pred velike turnire", dodao je.

"Što je on učinio? Nije osvojio Svjetsko prvenstvo. Igrali su u četvrtfinalu, ali s kojom momčadi. Imali su jednu od najboljih ekipa s nekim sjajnim igračima. Nije baš da su u situaciji da mogu kritizirati ako su slavu stekli u četrdesetoj", oštro je uzvratio napadač Intera ciljajući na Svjetsko prvenstvo u Italiji 1990.

"I tada se zapitate, 'jesu li to moji ljudi?' Jesu li to stvarno moji ljudi? Je li stvarno vrijedno ići na Svjetsko prvenstvo?", zaključio je gnjevni Eto'o.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.05.2010. u 13:44
    Mislim da je Milla ljubomoran na Sammuela.
    Obrisan korisnik