Liga prvaka - Završnica, za 3. mjesto, 30.05.2010, 15:30 h
Čehovski Medvedi
Čehovski Medvedi 28:36(15:19) Atletico de Madrid
Atletico de Madrid

Razočarani Ciudad treći

Mihaela Bradovski • nedjelja, 30.05.2010.
Razočarani Ciudad treći
Foto: Davor Sajko

Nakon što su porazom u jučerašnjem polufinalnom susretu protiv Kiela izgubili priliku obraniti naslov najbolje europske momčadi, rukometaši Ciudad Reala u utakmici za treće mjesto stigli su do uvjerljive 36:28 pobjede. Stradao je sastav Čehovskih Medveda...

Španjolski je sastav od početka susreta djelovao kompaktnije i odmornije, do prve su prednosti stigli u 5. minuti kada je rezultat na 5:3 postavio, udarcem sa sedam metara, Jerome Fernandez. U idućih nekoliko minuta stigao je Ciudad do komotnije prednosti, najviše zahvaljujući raspoloženom Abalou.

Ruski je sastav teško zaustavljao protivničke napadače, dok u napadu nisu imali preciznosti. +4 stajalo je na semaforu sve do 16. minute, 11:6 i novog pogotka Fernandeza. Medvedi su razliku do kraja prvoga dijela uspjeli smanjiti tek za pogodak, na odmor se otišlo pri rezultatu 15:19.

Iako se na igri Ciudada vidjelo razočaranje zbog neulaska u finale, sredinom druge polovice susreta dodatno su pritisnuli ruski sastav i u periodu od 34. do 39. minute postigli četiri pogotka u nizu. Nekoliko minuta kasnije rezultat 27:22 pretvorili su u visokih 30:22 čime su, deset minuta prije isteka vremena, osigurali pobjedu.

Fernandez, Entrerrios i stopostotni Aguinagalde postigli su svaki po sedam pogodaka, dok je odlično odrađen susret i iza Hombradosa. Vratar Ciudada upisao je 19 obrana. Petar Metličić poentirao je dva puta iz četiri pokušaja. Baš kao i u susretu protiv Barcelone sjajno je surađivao dvojac ruske momčadi, Dibirov i Čipurin (svaki šest pogodaka). Grams i Budko zajedno su skupili 10 obrana.

Liga prvaka - Završnica

za 3. mjesto

Čehovski Medvedi28:36Atletico de Madrid

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.05.2010. u 18:01
    najjača momčad europe
    Obrisan korisnik