Nogomet

Ferreira: "Nakon skupine, sve je moguće"

Antonija Pavlić • utorak, 01.06.2010.
Ferreira: "Nakon skupine, sve je moguće"

Portugalski reprezentativac i Chelseajev branič Paulo Ferreira siguran je da Selecao na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici može doći barem do polufinala, ako uspješno "oplovi" skupinu smrti sa Sjevernom Korejom, Obalom Bjelokosti i Brazilom...

Chelseajev branič Paulo Ferreira uvjeren je da Portugal ima momčad za dobar plasman na predstojećem SP-u u Južnoafričkoj Republici, premda su se mučili u većem dijelu kvalifikacijama i na jedvite jade uopće izborili smještaj u takozvanu "skupinu smrti" s Obalom Bjelokosti, Sjevernom Korejom i Brazilom.

"Ljudi me u Portugalu često zapitkuju mislim li da možemo do polufinala ako prođemo grupnu fazu", piše na službenim stranicama bluesa.

"Siguran sam da imamo dobru momčad i vrhunske igrače te da na prvenstvu možemo daleko. No, prvo moramo misliti o grupnoj fazi natjecanja jer prevelika očekivanja mogu dovesti samo do najgorih rezultata", upozorava na oprez svoje suigrače.

"Stoga razmišljajmo prvo o 'skupini smrti'. Nakon toga - sve je moguće."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.06.2010. u 01:23
    Nakon toga - sve je moguće. Eventualno moguće da si već sad uspije nabaviti koju jeftiniju kartu za slijedeće utakmice...
    Obrisan korisnik