Nogomet

Barrios u zadnji tren

Antonija Pavlić • utorak, 01.06.2010.
Barrios u zadnji tren

Paragvajski izbornik Gerardo Martino izabrao je dvadeset trojicu "mušketira" koji će albirroju predstavljati na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Većih iznenađenja na konačnom popisu nema, a jedina je novost dodatak Lucasa Barriosa Roqueu Santa Cruzu i Nelsonu Valdezu u vršku napada...

Paragvajski izbornik Gerardo Martino objavio je konačni popis za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici. Dvadeset trojica "mušketira" koji će se na afričkom kontinentu boriti za boje albirroje uglavnom je očekivano odabrana, a jedinu novost predstavlja službeno uvrštenje Lucasa Barriosa napadačkoj liniji.

Argentinac se za paragvajsko državljastvo konačno odlučio tek prošloga mjeseca, ali je već u debitantskoj utakmici protiv Irske postigao pogodak, a nešto kasnije u drugoj pripremi kontra Obale Bjelokosti zabio i drugi, spasivši ekipi remi. Unatoč tomu, na prvenstvu ga, pretpostavlja se, u početku ipak čeka klupa budući da će prednost, uz Nelsona Valdeza, vjerojatno dobiti Roque Santa Cruz.

Najrazočaraniji izostavljanjem s liste bit će veznjak Monterreyja Osvalo Martinez, ali osim toga većih iznenađenja na konačnom popisu - nema. Paragvajci će se u skupini F susresti s Novim Zelandom, Slovačkom i Italijom.

Konačni popis za Svjetsko prvenstvo

Golmani: Justo Villar, Aldo Bobadilla, Diego Barreto

Braniči: Claudio Morel Rodriguez, Denis Caniza, Paulo da Silva, Dario Veron, Julio Cesar Caceres, Carlos Bonet, Aureliano Torres, Antolin Alcaraz

Vezni igrači: Edgar Barreto, Cristian Riveros, Victor Caceres, Enrique Vera, Jonathan Santana, Nestor Ortigoza

Napadači: Roque Santa Cruz, Nelson Haedo Valdez, Oscar Cardozo, Edgar Benitez, Lucas BArrios, Rodolfo Gamara

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!