Nogomet

Bradley očekuje odlično SP

Antonija Pavlić • utorak, 01.06.2010.
Bradley očekuje odlično SP

Jedna od prvih momčadi koje su sletjele na tlo Južnoafričke Republike bile su Sjedinjene Američke Države. Na čelu s trenerom Bobom Bradleyjem već su započele posljednje pripreme za svjetsku smotru, a izbornik je odmah, videći vremenske prilike, najavio odličan turnir...

Izbornik reprezentacije SAD-a Bob Bradley s momčadi je među prvima sletio u Južnoafričku Republiku i odmah najavio odigravanje sjajnog turnira.

"Prvenstvo će biti odigrano u zimskim uvjetima, što je dobro jer će svaka ekipa morati igrati u punoj snazi", kazao je.

Bradleyju i njegovim izabranicima takvi uvjeti pak neće predstavljajti problem jer su prošloga svibnja na Konfederacijskom kupu dogurali sve do finala, a na tom su putu pobijedili i europske prvake - Španjolce. Na koncu im je naslov tijesno "ukrao" Brazil.

"Ovdje smo bili prije, tako da znamo kakvi su uvjeti", kratko je prokomentirao te se osvrnuo na skupinu s Engleskom, Alžirom i Slovenijom. "Respektiramo sve protivnike i svjesni samo da su i Slovenija i Alžir sjajne momčadi. Bit će teško, a najveću prigodu vidimo u najeksponiranijem meču, otvaranju s Engleskom. Veselimo se početku."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!