Nogomet

Braća Dos Santos napuštaju Meksiko?

Antonija Pavlić • utorak, 01.06.2010.
Braća Dos Santos napuštaju Meksiko?

Veznjak Tottenhama Giovani dos Santos zaprijetio je meksičkom izborniku Javieru Aguirreu definitivnim napuštanjem reprezentacije, budući da je ovaj propustio na Svjetsko prvenstvo pozvati i njegova mlađeg brata Jonathana...

21-godišnji veznjak Tottenhama Giovani dos Santos ozbiljno razmišlja o odlasku iz meksičke momčadi za Svjetsko prvenstvo, ali i definitivnom povlačenju iz reprezentacije, ogorčen neuvrštavanjem mlađega brata Jonathana među 23 putnika za jug Afrike.

Medije je o svemu izvijestio Giovanijev otac Zizinho, nekada također profesionalni nogometaš. "Gio je povrijeđen i želi biti s nama kod kuće. Nije dobro i ne znamo hoće li uopće igrati na Svjetskom prvenstvu. Ništa ne znamo", kazao je.

A o okončanju reprezentativne karijere zbog poteza izbornika Javiera Aguirrea dvoji i otpisani Jonathan, 20-godišnji veznjak B momčadi španjolske Barcelone. "Rekao mi je da se želi oprostiti od igranja u reprezentaciji, a ja ga u tome u potpunosti podržavam."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.06.2010. u 18:06
    a sta ces
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.06.2010. u 16:56
    ka da je Jonathan ove sezone uz Messija najbolji igrac Barce pa je neizostavan....jos nema seniorsku sezonu iza sebe......moga se i Milito naljutit jer mu nije zva brata Gabriela
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.06.2010. u 10:17
    taj bi mi na koljenima trebo do juzne afrike doc ako zeli opet zaigrat
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.06.2010. u 03:48
    malo su si zabrijali previše...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.06.2010. u 03:19
    ovo je LMAO!
    Obrisan korisnik