Nogomet

Remi Srbije i Poljske

Vedran Babić • srijeda, 02.06.2010.
Remi Srbije i Poljske
Foto: EPA

U preostalim prijateljskim utakmicama odigranima ove srijede nismo vidjeli previše uzbuđenja ni pogodaka. Švedska je na gostovanju kod Bjelorusije slavila s 1:0, Josip Kuže i njegova Albanija su istim rezultatom porazili slabašnu Andoru, a Srbija i Poljska su remizirali bez golova.

Kandidat za daleki domet na Svjetskom prvenstvu, Srbija, remizirala je u austrijskom Kufsteinu s Poljskom (0:0). Vremenske prilike nisu bile naklonjene nogometašima dvaju reprezentacija i ova utakmica neće se dugo pamtiti. Srbi su imali nekoliko izglednih prilika, no mreže se ipak nisu tresle. Posljednju probu uoči odlaska u JAR izabranici Radomira Antića imat će protiv Kameruna 5. lipnja.

Bivši trener Dinama Josip Kuže i njegova Albanija porazili su Andoru s 1:0 na stadionu Qemal Stafa u Tirani. Strijelac jedinog pogotka bio je igrač bečkog Rapida Hamdi Salihi u 44. minuti. Do pobjede s istim rezultatom došla je i Švedska u Minsku kod Bjelorusije, a tamo je jedini strijelac bio Christian Wilhelmsson u 48.

Prijateljske utakmice, 2. lipnja:
Srbija - Poljska 0:0
Albanija - Andora 1:0
Bjelorusija - Švedska 0:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.06.2010. u 23:29
    Samo ce se iznenadit ovakvi kompleksasi kao ribica kad pocnemo gazit pocevshi sa Kamerunom u Beogradu i nastavimo na SP-u. Slobodno odigrajte na 3 pobede Srbije u skupini i onda protiv Amera u 1/8, a za dalje cete bit obavesteni pravovremeno.   Srbija - Gana 3:1 Srbija - Njemacka 2:1 Srbija -... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.06.2010. u 16:55
    ovo su tek pripremne utakmice... bitno je pravu formu uhvatit na sp!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.06.2010. u 14:04
    srbi imaju sreće šta nije igrao najbolji poljski igrač smolarek i vrlo dobar napadač janczyk i onaj guerreiro. skoro b momčad
    Obrisan korisnik
  • Weltschmerz03.06.2010. u 07:32
    Ovo su pripremne utakmice, Srbija mozda popravi formu do pocetka sampionata a mozda i ne. Mada je najbolje da sacekamo prvenstvo pa da na kraju damo svoj sud.
    Weltschmerz
  • cameosis03.06.2010. u 04:59
    to se ne može u nogometu garantirati. ipak je izvjesnije da će ghana i srbija proći dalje, a njemci ekspresno poći doma.
    cameosis