Nogomet

Meksiko ipak ne gubi oba brata

Antonija Pavlić • četvrtak, 03.06.2010.
Meksiko ipak ne gubi oba brata

Giovani dos Santos ipak neće napustiti meksičku reprezentaciju nešto više od tjedan dana prije početka Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici. Na to ga je u posljednji tren nagovorio brat Jonathan, zbog kojeg je u prvom redu i razmišljao o umirovljenju...

Tottenhamov veznjak Giovani dos Santos ipak neće napustiti reprezentaciju Meksika samo nekoliko dana prije starta najiščekivanijeg događaja godine - Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Santos je o umirovljenju razmišljao potaknut potezom izbornika Javiera Aguirrea i njegovim (nepravednim) nepozivanjem pod stijeg Giovog brata Jonathana, talentiranog mladog nogometaša B momčadi španjolske Barcelone.

"Uvjerio sam Giovanija da ostane u kampu i od svog sna ne odustaje zbog mene", kazao je Jona. "Morao sam to učiniti", pojasnio je. "Bio je veoma povrijeđen jer smo sanjali o zajedničkom igranju na svjetskom prvenstvu i moje mu je nepozivanje bilo veliki udarac."

Prije nekoliko se dana u medijima pojavila izjava njihova oca, negdašnjeg popularnog nogometaša Zizinha - priznanje da ga je Giovani plačnim glasom zatražio za savjet o mogućem odlasku iz nacionalne vrste. "Podržavam ga, ne želim da igra za takvu reprezentaciju", kazao je tada.

No sinovi ipak imaju drukčije planove. "Razgovarali smo i jednostavno mu nisam mogao dopustiti da sve za što je radio propadne zbog mene", zaključio je Jona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Captain Jack03.06.2010. u 15:47
    @razjarena riba A zbog čega bi ga zval? Samo zato kaj grije klupu u Barci?? Pa lik je odigral ravno 191 minutu u službenim tekmama ove sezone!!!!! Kaj će im takav lik..Čak mi je i drago kaj ga je izbornik izostavil tak da mali uobraženko i njegov čale mogu mirno plakat nad tužnom sudbinom..život je... [više na forumu]
    Captain Jack
  • Obrisan korisnik03.06.2010. u 14:02
    stvarno nevjerojatno ponašanje iako je malo čudno da nije pozvan barcelonin igrač
    Obrisan korisnik
  • ALGHAZANTH03.06.2010. u 13:56
    Uz sate cmizdrenja i more suza u svom sadržaju takvu telenovelu bi sigurno otkupili HTV, RTL i Nova TV da još malo raspekmeze svoj program.
    ALGHAZANTH
  • Obrisan korisnik03.06.2010. u 13:21
    Koji igrač je vrijedniji od reprezentacije?NITKO.
    Obrisan korisnik
  • R. Marques03.06.2010. u 11:39
    Baš srcedrapajuće, materijal za novu meksičku telenovelu...
    R. Marques