Nogomet

Video: Srbija slavila u golijadi

Vedran Babić • subota, 05.06.2010.
Video: Srbija slavila u golijadi

Čak sedam pogodaka mogli su vidjeti posjetitelji na stadionu Partizana u Beogradu gdje je Srbija u generalci s 4:3 nadvisila Kamerun. Čak šest pogodaka viđeno je već u prvom dijelu, dok je ono drugo ipak bilo manje napeto.

Pomalo gorak okus u ustima poslije poraza od Novog Zelanda i remija s Poljskom izabranicima Radomira Antića donekle će isprati pobjeda u golijadi nad Kamerunom 4:3 ostvarena na domaćem terenu.

Gosti, koji su inače nastupili bez suspendiranog Samuela Eto'oa, su poveli već u petoj minuti pogotkom Pierrea Achillea Weboa, nakon čega su domaćini zaigrali znatno angažiranije. Kao posljedica bolje igre stiglo je i izjednačenje u 16. minuti kada je precizan bio Miloš Krasić. No, uporni Kamerunci nisu tako lako dopustili Srbima inicijativu te su samo tri minute kasnije stigli do novog vodstva. Strijelac je ponovno bio napadač Mallorce, Webo.

Kapetan Srbije Dejan Stanković pogodio je u 25. za 2:2, a Webo je nešto kasnije bio vrlo blizu hat-tricka, ali je njegov udarac završio malo pored vratnice. I onda, u samom finišu poluvremena, Srbija je s dva ekspresna pogotka trasirala put prema pobjedi.

U 44. je Nenad Milijaš realizirao najstrožu kaznu, da bi u sudačkoj nadoknadi Marko Pantelić zabio i četvrti pogodak svoje reprezentacije i tako zaokružio vrlo efikasnih i sadržajnih prvih 45 minuta na stadionu Partizana u Beogradu.

Drugi dio nije bio toliko uzbudljiv kao prvi, a jedini pogodak djelo je Kamerunca Erica Choupoa - Motinga koji je u 67. minuti postavio konačnih 4:3.

Prijateljska utakmica, 5. lipnja (Beograd):
Srbija - Kamerun 4:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.06.2010. u 16:32
    Zao mi je sto se na ovako dobrom site-u javljaju iskompeksirani i limitirani likovi kao ovaj iznad mene... Inace utakmica je bila odlicna i verujem da cemo josh bolje igrat na SP-u.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.06.2010. u 15:57
    šta bi im tek uradili da su etoo i vidić igrali. etoo bi mu strgao kičmu ko i u ligi prvaka.sreća za srbe vrbe
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.06.2010. u 03:22
    Šta je to bio jedanaesterac?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.06.2010. u 23:40
    Kad vec pise da kamerunu nije igrao eto,zasto ne pise da srbiji nije igrao Vidic?zato je i duvala promaja u odbrani. @plavi9 mec se igrao na stadionu partizana a ne na marakani
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.06.2010. u 23:20
    pazi ti video zida na marakani....
    Obrisan korisnik