Nogomet

Robben: "Borim se dok ne padnem s nogu"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 07.06.2010.
Robben: "Borim se dok ne padnem s nogu"
Foto: EPA

Ozljeda Arjena Robbena uzdrmala je narančasti tabor nedugo prije početka Svjetskog prvenstva. No, nizozemski je nogometaš obećao učiniti sve ne bi li ipak zaigrao...

Ozljeda Arjena Robbena nije toliko teška kao što se u prvi mah činilo, glasi dobra vijest za sve navijače nizozemske nogometne reprezentacije. Izabranik Berta van Marwijka planira zaigrati u Južnoafričkoj Republici, makar tek u drugom krugu natjecanja.

"Nakon dodatnog pregleda utvrdili smo da se radi samo o manjem puknuću mišića. To mi je prva takva ozljeda na tom mjestu", objasnio je Arjen Robben.

"Istina, prva dijagnoza nije izgledala dobro i bio sam u velikim bolovima. Međutim, smatram da se mogu vratiti za približno četiri tjedna, a angažirat ću i svog dugogodišnjeg fizioterapeuta kako bih ubrzao proces oporavka", nastavio je.

Govora o odustajanju od Svjetskog prvenstva nema: "Radit ću s njime izuzetno naporno. Borit ću se za svoje mjesto dok ne padnem s nogu. Osim toga, u posljednja 24 sata dobio sam toliko poruka podrške koje su imale pozitivan utjecaj na mene".

Bert van Marwijk slaže se s Robbenovim planovima i najavljuje da ga neće uklanjati s popisa sve dok postoji i najmanja šansa da se nađe na terenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.06.2010. u 10:04
    sretno
    Obrisan korisnik