Nogomet

Robben "uz malo sreće" spreman za Dansku

Borna Rupnik • utorak, 08.06.2010.
Robben "uz malo sreće" spreman za Dansku
Foto: EPA

Nizozemski veznjak Arjen Robben polaže velike nade u svog fiziterapeuta prije početka Svjetskog prvenstva. Čini se - s pravom...

Nakon što je u prijateljskoj utakmici protiv Mađarske ozlijedio bedreni mišić i doveo svoj nastup na svjetskoj smotri u Južnoafričkoj Republici pod znak pitanja, Arjen Robben okrenuo se Dicku van Toornu, fizioterapeutu s kojim surađuje već dulje vrijeme.

Obećavši da će se za svoj nastup boriti do samog kraja, Robben je poslije prvog Van Toornovog tretmana izjavio: "Bilo je naporno, no činim sve kako bih zaigrao".

"Pun sam nade i treba vidjeti koliko brzo mogu napredovati. Van Toorn me prije dvije godine začas vratio na teren. Još je uvijek nemoguće reći koliko će mi trebati, no možda se radi samo o nekoliko dana", optimistično je otkrio nizozemski nogometaš.

Znači li to da bi izbornik Bert van Marwijk Robbena mogao imati na raspolaganju već za prvi susret na Svjetskom prvenstvu, onaj protiv Danske? "Uz malo sreće, i to je moguće", otkrio je Van Toorn lokalnoj radio-postaji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.06.2010. u 13:26
    Dobro za sve koji vole nogomet, a nemaju navijačke aspiracije prema nekoj ekipi.
    Obrisan korisnik