Nogomet

Evra brani Domenechovu taktiku

Antonija Pavlić • nedjelja, 13.06.2010.
Evra brani Domenechovu taktiku
Foto: EPA

Francuski reprezentativac i kapetan tricolora Patrice Evra uvjeren je da taktika izbornika Raymonda Domenecha ne izaziva nezadovoljstvo i bunt unutar momčadi...

Francuski kapetan Patrice Evra stao je u obranu taktike izbornika Raymonda Domenecha i loše prezentacije tricolora u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Domenech je zbog bolesti Lassane Diarre kontra Urugvaja u zadnji tren morao promijeniti formaciju u 4-3-3, a bijes navijača i medija izazvao je ostavivši na klupi Chelseajeva Florenta Malouda.

"Što bih promijenio u sljedećoj utakmici? Postigao bih pogodak", rekao je. "Nastavit ćemo u istom tonu; stvarati šanse i biti snažni kao u prvoj utakmici kada nam Urugvaj nije stvorio prevelike probleme. Jedino moramo više kreirati."

Raymond Domenech najčešće je kritizirana osoba u Francuskoj u posljednjih nekoliko mjeseci. No Evra ne misli da bi tako trebalo biti. "Taktika je bila dobro postavljena, nismo ju primijenjivali prvi put. Možda protiv Meksika možemo nešto promijeniti, vidjet ćemo. Svakako moramo pobijediti u preostale dvije utakmice, tada ćemo dobiti realnu sliku vrijednosti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.06.2010. u 01:05
    Pa naravno da mu brani taktiku.Kad je on sam(Evra) smišlja.Tog Domenecha se izgleda više ništa tamo ni ne pita. Vidoviti milan ,kad mu nije Venera se pukla s Marsom može se slikat
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.06.2010. u 23:17
    taj domenech je klaun!
    Obrisan korisnik