Nogomet

Klose: "Sve je funkcioniralo"

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 14.06.2010.
Klose: "Sve je funkcioniralo"
Foto: EPA

Njemačka je u svojoj prvoj utakmici deklasirala Australiju. Možda i lakše nego što se očekivalo, unatoč tome što je u utakmicu ušla kao veliki favorit.

Strijelac drugog pogotka za Elf te sudionik brojnih akcija u kojima je mogao podebljati svoj golgeterski učinak bio je Miroslav Klose. On je nakon utakmice bio izuzetno zadovoljan izvedbom svoje ekipe: "Sve je funkcioniralo odlično, a dosta je važno da se u prvoj utakmici stvari tako odvijaju."

Klose je sredinom prvog dijela dobro zahvatio jedan Lahmov ubačaj, te je, iskoristivši neodlučnost australske obrane, zakucao loptu u mrežu. Time je sebi vratio nužno potrebno samopouzdanje uoči još bitnijih utakmica na ovom prvenstvu.

"Izvedbom smo zaradili neki respekt kod suparnika. Mogli ste vidjeti da smo se zabavljali igrajući nogomet danas", zaključio je Klose svoje viđenje utakmice.

Izbornik Joachim Low dodao je: "Veoma sam zadovoljan večerašnjom izvedbom. Prikazali smo prilično brzu igru s dosta brzih dodavanja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • beaver15.06.2010. u 03:33
    bravo...dobro nauljena masina
    beaver
  • Obrisan korisnik14.06.2010. u 13:01
    Svaka im cast na njihovom redu,radu i disciplini.To su temelji uspjeha.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.06.2010. u 11:40
    ma i da im je rezervna momčad igrala nebi izgubili...švabe su baš momčad za te velike turnire i uvijek su među favoritima!
    Obrisan korisnik