Nogomet

Löw: "Ima mjesta za poboljšanja"

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 14.06.2010.
Löw: "Ima mjesta za poboljšanja"
Foto: EPA

Najljepši nogomet u prva tri dana Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, suprotno očekivanjima, prezentirala je Njemačka. Momci su Joachima Löwa s uvjerljivih 4:0 demolirali Australiju, no elfov izbornik smatra da ipak ima još mjesta za poboljšanja...

Njemački izbornik Joachim Löw bio je presretan uvjerljivom otvarajućom pobjedom nad Australijom (4:0), no i uvjeren kako u momčadi još uvijek ima mjesta za stanovita poboljšanja.

"Još ima mjesta napretku. Obrana je odradila odličan posao, naročito sam sretan zbog kontranapada, ali ipak osjećam da smo u pojedinim trenucima bili predefenzivni i sporo zatvarali prostor između obrambene i vezne linije. Na tome ćemo definitivno poraditi", kazao je.

Vezane vijesti

"Prva je utakmica uvijek obavijena pritiskom i važno je pobjedom steći samopouzdanje za nastavak. Možemo biti sretni i samouvjereni, ali i zadržati koncentraciju. Najmanje što možemo učiniti je dokopati se osmine finala", otkrio je aspiracije.

Posebno je zadovoljan bio prezentacijom Brazilca s "elfskom" putnovicom Cacaua, koji je uspio poentirati samo dvije minute nakon što je zamijenio Miroslava Klosea."Raspon mogućnosti imam na svakoj poziciji. Cacau je bio odličan u trening-kampu i znao sam da ću s klupe postali sjajnog igrača", zaključio je.

Sjajnog je raspoloženja bio i negdašnji reprezentativc i igrač Rome i Bayerna Thomas Berthold. "Bilo je ovo lagano otvaranje. Činilo se kao da igraju momčadi iz prve i druge lige", otkrio je Supersportu.

"Gana će pobijediti Australiju i pripremiti teren za odličnu posljednju utakmicu s nama", prognozirao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.06.2010. u 10:47
    od njemaca se uvijek ocekuje puno, jedino sto ih niko ne stavi među favorite posto vec dugo nemaju igraca top klase, a i to sto svi igraci dolaze iz bundeslige ,koju mnogi "znalci nogometa" podcjenjuju, pa im se ne vjeruje, ali njemci su najveca nogometna nacija uz brazil i to ce se pokazati
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.06.2010. u 09:59
    njemci su uz novi zeland moji favoriti
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.06.2010. u 09:38
    od Nijemaca se obično ne očekuje puno, ali na zadnja dva svjetska i europskom prvenstvu svaki put su uzeli medalju. to dovoljno govori i mislim da i ovaj put mogu lako do polufinala, a onda je sve moguće
    Obrisan korisnik