Nogomet

Ronaldo: "Golovi su poput kečapa"

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 14.06.2010.
Ronaldo: "Golovi su poput kečapa"
Foto: EPA

Portugalac Cristiano Ronaldo na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici namjerava postati najboljim igračem, usprkos činjenici da za reprezentaciju nije poentirao više od godinu dana...

Portugalski se napadač Cristiano Ronaldo na SP-u u Južnoafričkoj Republici želi dokazati kao najbolji na svijetu i, ako ništa drugo, barem se okruniti titulom najboljeg strijelca. U svemu mu je tome nevažna činjenica da je za reprezentaciju posljednji puta mrežu suparnika parao prije više od godinu dana.

"U životu sam mnogo toga postigao i više se ne moram nikome dokazivati. No, na ovom Svjetskom prvenstvu želim demonstrirati kvalitetu, pokazati da mogu biti najbolji", rekao je na konferenciji za medije prije prvog susreta selecaa protiv Obale Bjelokosti u utorak.

"Neću reći: 'Bit ću najbolji strijelac'. Dat ću sve od sebe, za Portugal uvijek pružiti maksimum. Zabrinut sam jer dugo nisam pogodio u reprezentativnoj majici, no vjerujem da će me na svjetskom prvenstvu ipak pomaziti sreća. Golovi su poput kečapa - kada krenu, krenu u 'mlazu'", metaforički je zaključio.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!