Nogomet

Snijeg JAR-u donio probleme

Ivana Strahija • srijeda, 16.06.2010.
Snijeg JAR-u donio probleme

U Južnoj Africi pao je snijeg, a posebno su bijela područja Eastern i Western Cape, zbog čega je došlo do problema s prijevozom navijača, ali je također pod upitnikom i utakmica Engleske i Alžira.

Iako Europljanima snijeg u Africi zvuči nevjerojatno, tamošnji meteorolozi upozoravaju da su hladnoća i pahulje sasvim normalne za ovo doba godine u JAR-u. No, većina onih koji su se otputili na Svjetsko prvenstvo nije sa sobom ponijela kape, rukavice i debele jakne, a snijeg ih je ulovio na prepad.

I dok je promet, pa time i transfer navijača iz jednog grada u drugi, uvelike otežan, pod upitnik je stavljeno i održavanje jedne utakmice drugog kola Svjetskog prvenstva.

U petak se naime u Cape Townu treba igrati susret Engleske i Alžira, ali je cijeli taj kraj zatrpan bijelim pokrivačem. Temperature se kreću oko nule, a najavljene su i nove padaline.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.06.2010. u 15:18
    Barem ce biti zanimljivije na terenu. Snijeg me podsjeca na reklamu na tv-u s c.ronaldom gdje govori da mora igrat pos extremnim uvjetima da bar ga vdim po snijegu
    Obrisan korisnik
  • dajmituprijavuvecjednom16.06.2010. u 10:35
    ma super kaj je pao snijeg, sad će momčadi morati trčati jer će im biti prehladno. možda sad konačno vidimo neki nogomet.
    dajmituprijavuvecjednom